Valtra-traktorerne er driftssikre og solide traktorer. Derfor ser man ofte Valtra-traktorer brugt som basis for specielle opbygninger. Nogle af de hyppigst anvendte specialopbygninger kan bestilles fra fabrikken. Det kan f.eks. være den vendbare kabine kaldet Valtra TwinTrac eller ekstra hydraulikudrustning. Andet bygger vi selv.

Hos Valtec kan vi godt lide tekniske udfordringer og har op gennem årene opbygget mange specialtraktorer til f.eks. skovbruget, kommuner, lufthavne og forsvaret. Vores referenceliste er lang, og der findes mange specialbyggede skovtraktorer med integreret kran og vogntræksstyring eller komplette flissæt. Også Forsvaret har benyttet sig af vores ekspertise. De har f.eks. fået flere Valtra-traktorer, der kan køre i saltvand, er udstyret med varmesøgende kameraer og forsynet med en hel masse andre meget specialiserede teknologiske løsninger.

Når du har behov for mere end ”bare” en almindelig traktor, så er det logiske valg en Valtra! Helt grundlæggende er det driftssikre og brugervenlige traktorer, og det giver os det optimale udgangspunkt for at bygge en skræddersyet løsning til dig, så kontakt os for en diskussion af mulighederne og et uforpligtende tilbud. 

Klik her og læs mere om Valtra Unlimited