Valtra kan som det eneste traktormærke godt lide specialopbygninger! Processen kan påbegyndes allerede på fabrikken i Finland, hvorfra vi kan få traktorer med fabriksopbyggede vendbare førersæder og betjeninger. Skal du have skræddersyet din Valtra, fortsætter forløbet hos os i Danmark, for vi har stor erfaring med opbygning af specialtraktorer og kan oversætte dine ønsker til funktionelle løsninger.

Valtec er kendt for sine robuste, men smidige skovtraktorer med ekstrem brugervenlig kranstyring, men vi har f.eks. også leveret specialtraktorer til Forsvaret, Farvandsvæsnet, vejentreprenører og mange andre.

Vi elsker tekniske udfordringer! Så spørg os, når du drømmer om en specialopbygget traktor. Vi kan konvertere drøm til virkelighed og bygge din skræddersyede specialtraktor.


Der kan være mange fordele forbundet med at vende førersædet, rattet og betjeningerne, så din traktor kører med forhjulsstyring. Du får optimalt udsyn over f.eks. skovkraner, knusere osv. i skoven, men du kan også med fordel anvende muligheden i din markdrift. Der er f.eks. ingen grund til at købe en selvkørende skårlægger eller rive, når du nemt kan vende ”kabinen” i nogle situationer og anvende din traktor til et specielt formål i én sæson og anvende den som en konventionel traktor resten af året.

Kontakt vores sælgere og få en gennemgang af mulighederne ved at køre baglæns forlæns.


En af de mere krævende opgaver, vi har løst, er en serie traktorer til Kystredningstjenesten. De er bygget til at køre i havet! Motoren er adskilt fra kølesystemet og placeret i en vandtæt ”kasse”, kølesystemet er ekstra sikret, kroppen er sikret, der er lænsepumper i de forskellige kamre osv. Kabinen er også sikret ekstra med bl.a. specialglas, der kan tåle trykket fra Vesterhavets bølger!

Når det kommer til elektronisk udrustning, er der næppe andre traktorer med mere teknologi ombord. Varmesøgende kameraer, satellitforbindelser til skibstrafikkens systemer, ekstra skærme, kommunikationsudstyr til flere systemer osv. Alt er forberedt til redningsopgaver under ekstreme forhold.
Det er nogle helt igennem fantastiske traktorer! 

Hvis du også har nogle opgaver, der er ud over det sædvanlige, så ring! Vi elsker en god udfordring!

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker til din traktor

Tlf.: 7555 4266
Mail: info@valtec.dk