Højere effektivitet uden ekstra indsats

Valtras Smart Farming teknologier er et sæt fuldt integrerede teknologier- Valtra-Guide, ISOBUS, AGcontrol sektionsstyring og TaskDoc®. De tilbyder effektive landmænd, maskinstationer og alle andre kunder en hel palet af moderne hjælpemidler og unikke muligheder for at udnytte deres traktorer bedst muligt. Målet er helt enkelt at få højere effektivitet, bedre komfort, kortere vej til dokumentation – og måske endda kortere tid i traktorkabinen.

Andre udbytter som reducerede omkostninger via mindre brændstofforbrug og mindre forbrug af såsæd, gødning og plantebeskyttelsesmidler er også meget sandsynlige, og endelig kan forskellige features give din traktor længere levetid via rettidig service og indgreb før nedbrud.

Smart Farming er en integreret del af vores traktorer i Valtra N- og T-Serien og styres fra vores unikke  SmartTouch armlæn, der af mange anses for at være smartere end din smartphone…

Touchskærm - Intelligent multifunktionshåndtag - Hydraulik-joystick

VALTRA SmartTouch Armlæn har en brugergrænseflade, der er nem at bruge, og som bringer din traktors produktivitet til et højere niveau. Med en 9” berøringsfølsom skærm, intelligent multifunktionelt kørehåndtag, nyt hydraulik-joystick og fuld integreret teknologi

 

Klik her og læs mere

Hurtig, brugervenlig og smart vedligeholdelse

Valtra Connect er en telemetrisk løsning, der konstant registrerer traktoraktivitet og GPS-bevægelser. Med Valtra Connect kan du administrere din traktorflåde, hvilket arbejde der er blevet udført, følge med i hvor produktive dine traktorer er, og hvilket arbejde som mangler.

 

Klik her og læs mere

Nøjagtighed - Effektivitet - Besparelser

Valtra Guide bruger satellitstyring til at styre din traktor for dig, hvilket hjælper dig med at blive mere produktiv. Den automatiske styring følger kørselslinjer præcist, og maksimerer således det dyrkede område, reducerer overlapninger, hvorved du sparer tid, brændstof og penge.

 

Læs mere - Klik her

Intet behov for flere skærme - Altid de rigtige parametre

Med Valtra SmartTouch og ISOBUS kan du arbejde med ethvert ISOBUS-kompatibelt redskab fra en hvilken som helst producent. ISOBUS-terminal betyder, at du ikke behøver en dyr, separat skærm for hvert individuelt redskab. Du sparer penge og tid samtidig med, at dit førerhus ikke bliver overfyldt.

 

Klik og læs mere

Høj præcision med færre anstrengelser

AgControl styrer din traktor og dine redskaber præcist og automatisk til at levere optimal såsæds- og gødningsspredning til hver del af enhver mark. Så du kan forbedre udbyttet, reducere tilførselsomkostninger og maksimere din rentabilitet.

 

Læs mere - Klik her

Nøjagtighed -  Sikkerhed - Tilgængelighed

Med TaskDoc® er der mindre papirarbejde. Bare start dit arbejde og al den dokumentation du har brug for, oprettes automatisk. 
Planlæg variable doseringer på kontoret og overfør dem til din traktor - Hjælper dig med at opfylde regulativerne - Adgang til dine data overalt via dit marksstyringssystem.

 

Læs mere - Klik her

AGCO GEO-BIRD optimerer ressourceforbruget for alle!

Geo-Bird er en brugervenlig web app, der fokuserer på at optimere landbrug, reducere omkostninger og samtidig forbedre CO2- aftrykket. Geo-Bird er ikke bare endnu et værktøj til at lave A-B linjer. Geo-Bird analyserer dine marker og optimerer A-B linjerne med Controlled Traffic Farming for at reducere det overkørte areal, tid og jordpakning.

 

Læs mere - Klik her