Valtra-traktorerne er driftssikre og solide traktorer. Derfor ser man ofte Valtra-traktorer brugt som basis for specielle opbygninger. Nogle af de hyppigst anvendte specialopbygninger kan bestilles fra fabrikken. Det kan f.eks. være den vendbare kabine kaldet Valtra TwinTrac eller ekstra hydraulikudrustning. Andet bygger vi selv.

Hos Valtec kan vi godt lide tekniske udfordringer og har op gennem årene opbygget mange specialtraktorer til f.eks. skovbruget, kommuner, lufthavne og forsvaret. Vores referenceliste er lang, og der findes mange specialbyggede skovtraktorer med integreret kran og vogntræksstyring eller komplette flissæt. Også Forsvaret har benyttet sig af vores ekspertise. De har f.eks. fået flere Valtra-traktorer, der kan køre i saltvand, er udstyret med varmesøgende kameraer og forsynet med en hel masse andre meget specialiserede teknologiske løsninger.

Når du har behov for mere end ”bare” en almindelig traktor, så er det logiske valg en Valtra! Helt grundlæggende er det driftssikre og brugervenlige traktorer, og det giver os det optimale udgangspunkt for at bygge en skræddersyet løsning til dig, så kontakt os for en diskussion af mulighederne og et uforpligtende tilbud. 

Klik her og læs mere om Valtra Unlimited

Der kan være mange fordele forbundet med at vende førersædet, rattet og betjeningerne, så din traktor kører med forhjulsstyring. Du får optimalt udsyn over f.eks. skovkraner, knusere osv. i skoven, men du kan også med fordel anvende muligheden i din markdrift. Der er f.eks. ingen grund til at købe en selvkørende skårlægger eller rive, når du nemt kan vende ”kabinen” i nogle situationer og anvende din traktor til et specielt formål i én sæson og anvende den som en konventionel traktor resten af året.

Kontakt vores sælgere og få en gennemgang af mulighederne ved at køre baglæns forlæns.

Se TwinTrac i action

En af de mere krævende opgaver, vi har løst, er en serie traktorer til Kystredningstjenesten. De er bygget til at køre i havet! Motoren er adskilt fra kølesystemet og placeret i en vandtæt ”kasse”, kølesystemet er ekstra sikret, kroppen er sikret, der er lænsepumper i de forskellige kamre osv. Kabinen er også sikret ekstra med bl.a. specialglas, der kan tåle trykket fra Vesterhavets bølger!

Når det kommer til elektronisk udrustning, er der næppe andre traktorer med mere teknologi ombord. Varmesøgende kameraer, satellitforbindelser til skibstrafikkens systemer, ekstra skærme, kommunikationsudstyr til flere systemer osv. Alt er forberedt til redningsopgaver under ekstreme forhold.
Det er nogle helt igennem fantastiske traktorer! 

Hvis du også har nogle opgaver, der er ud over det sædvanlige, så ring! Vi elsker en god udfordring!