Kraftfuld og brugervenlig

Valtra N-Serien er en komplet kombination af kompakt design, robust konstruktion, suveræn teknologi og førerkomfort. En dejlig brugervenlig traktor med høj produktivitet, 600 timers serviceinterval og lavt brændstofforbrug, der er med til at holde traktorernes levetidsomkostninger minimale.

Det er en fornøjelse at arbejde med en Valtra N-Serie for støjniveauet i kabinen er helt nede på ca. 70 dB. Det har Valtra opnået ved intelligent design uden gennemføringer til håndtag, betjeninger osv. og isolering i særklasse.

Imponerende smidighed

Valtra N-traktorerne er bemærkelsesværdigt smidige. Med en venderadius på kun 4,5 m og justerbar QuickSteer-funktion, får du ekstrem manøvredygtighed. Det giver optimal kørsel rundt på ejendommen, men er også med til at fremme produktiviteten i marken, for du kommer hurtigt rundt på forageren.

Allround

Traktorerne i denne serie håndterer nemt alle almindelige markredskaber, for de løfter op til 7.800 kg og kan leveres med en hydraulikkapacitet på op til 200 l/min.
Der findes både modeller med mekanisk og elektrisk hydraulikstyring og forskellige armlænsbetjeninger, så der er en traktor til alle behov i N-Serien.

Valtras N-Serie leveres i 4 udstyrklasser

HiTech – 5-trins PowerShift med åbent center 73/90 liters mekanisk styret hydraulik
Active – 5-trins PowerShift med lukket center hydraulik (op til 200 l/min.) med mekanisk styring
Versu – 5- trins PowerShift med lukket center hydraulik (op til 200 l/min.) med elektrisk styring
Direct CVT – trinløs transmission og lukket center hydraulik. Valtra SmartTouch armlæn med skærm


  • Fokus på ergonomi og brugervenlighed
  • Forbedret brugergrænseflade
  • Forbedret betjeningsknapper
  • Smart display på A-stolpen, der placerer oplysningerne lige der, hvor du har brug for dem
  • Ratstammen og rattet er blevet fornyet, for bedre brugervenlighed.
  • SmartTouch i Versu- og Direct-modeller

Valtra-traktorer kombinerer fleksibilitet og innovativ teknologi for at skabe brugervenlige traktorer med høj komfort til dig. Som Valtra-ejer kan du glæde dig over at have investeret i en driftssikker traktor i høj kvalitet, der er skræddersyet til at kunne klare alle opgaverne på din bedrift, maskinstation, entreprenørvirksomhed eller hvor end du har brug for pålidelig trækkraft. Hver eneste Valtra er udrustet individuelt efter kundens ønsker og behov. Så er du sikker på, at din traktor tilbyder nøjagtigt de muligheder, du har brug for - og at du ikke betaler for overflødigt ekstraudstyr.

Valtra N-Serien har meget at byde på

Klik her og læs mere