Valtec er en moderne maskinforretning med fokus på Valtra-traktorer. Vi sælger Valtra-traktorer til hele den grønne sektor lige fra anlægsgartnere til landbruget og ikke mindst skovbruget. I vores produktsortiment findes også en lang række kvalitetsredskaber og de selvkørende gyllemaskiner fra Vervaet.

Valtec kombinerer fordelene ved en stærk central organisation med regional og lokal tilstedeværelse. Vores værksteder er placeret i Gravens ved Kolding og i Skanderborg. De suppleres af vores egne servicebiler rundt om i Sydjylland og vores servicepartnere Varde Traktorlager og Servicecenter Syd v. Rødekro.

Vores serviceteam er specialister i Valtra og har den fornødne erfaring til at løse enhver teknisk udfordring, så kunderne hurtigt kan komme videre med deres arbejdsopgaver. Vi kommer dagligt på mange gårde og ude i det professionelle skovbrug, hvor kunderne efterspørger hurtig service på højt fagligt niveau.

Vi står naturligvis bag vores mærker, så har du købt redskaber af os, kan du være tryg ved fremtidig service og reservedele, for vi går ikke på kompromis med vores kundetilfredshed.

Valtec i Gravens er kendt for vores specialopbyggede skovtraktorer og effektive maskinsæt til f.eks. fremstilling af flis. Det er også herfra salg og service af de unikke, selvkørende gylleudlæggere fra Vervaet foregår. I Gravens er der ca. 15 medarbejdere, der primært koncentrerer sig om salg og service af Valtra-traktorer og kvalitetsredskaber til skovbruget, men vi hjælper gerne vores kunder med andre serviceopgaver.

Hos Valtec i Gravens finder du udover Valtra-traktorer og Vervaet også TP-flishuggere, Nisula aggregater til skovkraner, Stiga og Husqvarna. Derudover importerer vi Kronos udkørselsvogne og kraner, S+R skovspil og LH Lifte.

Valtec Skanderborg har mange års erfaring med at sælge kvalitetsredskaber til landmænd og maskinstationer. Hovedmærkerne er Kverneland og Amazone, men vi har også andre mærker i salgsmappen. Fælles for alle er kvalitet, produktivitet og optimal levetidsøkonomi. Valtra traktorer fylder naturligvis meget i afdelingen, men på servicesiden er der af historiske årsager også mange John Deere kunder.

I Skanderborg kan kunderne også finde et bredt sortiment af butiksvarer til folk med grønne fingre og jord under neglene. 
 

Servicecenter Syd er vores Valtra-servicepartner. De har stor ekspertise indenfor Valtra, både når det handler om produktviden og service. Servicecenter Syd favner bredt og har fokus på, at levere maskiner og service til både landbruget og de grønne områder i den offentlige sektor. Private kunder er også velkomne. Servicecenter Syd har værksted og butik på Skånevej 31 i Rødekro.

Besøg Servicecenter Syd's hjemmeside - klik her

Varde Traktorlager er servicepartner i det vestlige Jylland. Med udgangspunkt i Varde sælger og servicerer de primært Valtra-traktorer i landbruget og den offentlige sektor. Varde Traktorlager har meget stor erfaring med Valtra, så her får kunderne kompetent service og god salgsrådgivning.

Klik her og læs mere