Til de krævende opgaver

Hvis du mangler en mellemklassetraktor, har vi 3 hovedargumenter – høj driftssikkerhed, lave driftsomkostninger og fantastisk brugervenlighed. Derudover kommer en sand perlerække af relevante tekniske features og Valtra Smart Touch betjening, som nærmest burde være argument nok i sig selv.

Panoramakabinen er også et væsentligt argument. Den byder på et fantastisk udsyn til arbejdsområdet og dine redskaber, og så er den rummelig. Her kan selv en bredskuldret landmand finde rigelig plads til sig selv, madpakken og termokanden.

Ingen kompromisser

Du går ikke på kompromis med din bedrift. Det gør vi heller ikke, så vi har sørget for, at du får hele pakken, når du køber en Valtra. Du får en traktor med høj brugsværdi, lange serviceintervaller på 600 timer, fantastisk brændstoføkonomi med SCR-only AGCO Power-motorer og Valtra Care, så din traktor er dækket 48 måneder eller 4000 timer, hvad der måtte komme først. Du kan også vælge en servicekontrakt, der matcher dine månedlige omkostninger med dine årlige driftstimer.

Mulighederne er mange - valget er dit

En mellemklassetraktor løser mange forskellige opgaver. På nogle gårde skal den klare alle opgaver, hos andre af vores kunder får de mere specialiserede udfordringer. Vi har sørget for, at alle kan få deres Valtra T-Serie traktor, så den matcher deres behov. Vælg mellem 4 transmissioner og udstyrspakker - HiTech, Versu, Active og Direct CVT - og forsyn den med de ekstra optioner, du har behov for.


Høje standarder med SmartTouch

Valtras T-Serien fås med SmartTouch. Konceptet består af en 9” terminal med tilhørende armlænskonsol og kørehåndtag, og den sikrer intuitiv drift med fuldt integreret Isobus- og GPS-styring og en menustruktur, der er bygget op, så man kan nå alle funktioner ved at trykke eller swipe højst to gange. Terminalen tillader også at indstille separate profiler for hver enkelt fører og opgave.  • T-serien er det ultimative præcisionsværktøj med masser af muskler.
  • 155-271 hk og 6-cylinder motor
  • T-serien er skabt med indbygget komfort og perfekt ergonomi.
  • Fuld kontrol over mark- og entreprenøropgaver
  • Komplet med tilpasningsmuligheder
  • Perfekt udsyn hele vejen rundt

 

Valtra har bygget traktorer i mere end 60 år og har arbejdet tæt sammen med brugere i hele verden for til stadighed at optimere deres performance. T-Serien er udviklet til særligt krævende opgaver og tungt arbejde. Motorkraft, transmission, chassis, kabine, betjening – alt er udviklet og bygget til, at vores kunder kan løse deres krævende opgaver i marken, uanset hvor tunge og krævende deres redskaber måtte være.

Valtra T-Serien har meget at byde på

Klik her og læs mere