Vores kunder skal have bedst mulig service. Det er vores mål, at de altid har højst mulig driftssikkerhed og maskiner med lang levetid via autoriseret service med originale reservedele. Det opnår vi først og fremmest via et dedikeret team af service- og reservedelsspecialister.

De tekniske teams har udgangspunkt fra vores to centrale værksteder i Skanderborg og Gravens. Der har vi også vores velforsynede reservedelslagre. Værkstederne ledes af hver deres værkfører, som sørger for at fordele ressourcerne derhen, hvor der er mest behov for dem.

Serviceteknikerne bor rundt omkring i vores arbejdsområde og kører ofte direkte fra deres hjemadresse og ud til kunderne. På den måde forener vi fordele ved kompetencecentrene i de centrale værksteder og lokalt nærvær. 

Alle serviceteknikere kender Valtra-traktorerne ned til mindste detalje og deltager løbende i Valtras omfattende efteruddannelse. Nogle af dem har derudover specialiseret sig i f.eks. skovudstyr, Vervaet gyllemaskiner, landbrugs- eller læssemaskiner osv.

Det sikrer vores kunder den højst mulige servicegrad.

Din Valtra er bygget til at arbejde! Designet med omtanke og bygget af kvalitetskomponenter, der sikrer maksimal driftssikkerhed og levetid, når blot du sørger for, at den bliver serviceret i henhold til forskrifterne.

Når det kommer til olie og smøremidler, anbefaler vi sortimentet fra TOTAL. Det er kvalitetsprodukter, der overholder alle normer og forskrifter. Brug dem og vær med til at give din Valtra optimale arbejdsbetingelser.

Få et tilbud! Kontakt os så kan vi finde den helt rigtige olietype til din Valtra.

Valtec tilbyder originale AGCO Parts hydraulikfiltre, udviklet til alle Valtra modeller.

De originale hydraulikfiltre er fremstillet til at passe præcist til netop din maskine og overholder alle tolerancer og krav om styrke, kvalitet og størrelse, og derved kan man forvente en garanteret lang levetid på disse produkter.

Når du vælger originale AGCO Parts-reservedele, får du den bedste balance mellem pris, kvalitet og driftssikkerhed.

Læs mere

Originale brændstoffiltre beskytter og forbedrer ydelsen på dit indsprøjtningssystem ved at fjerne uønskede partikler og sikrer et bedre brændstofflow og holder din maskine i god stand. God brændstofcirkulation og rent brændstof øger desuden motorens levetid.

Gør en god handel netop nu! Kontakt os og hør nærmere, så kan vi finde den helt rigtige løsning til netop din maskine.

Læs mere om originale brændstoffiltre

Book et serviceeftersyn allerede i dag –så er du på vej til en god start på næste sæson. Rettidigt serviceeftersyn giver mange fordele:

• Sikrer mere effektivt og pålideligt udstyr med reduceret risiko for driftsstop 
• Overholdte serviceintervaller sikrer højere gensalgsværdi 
• Du undgår kortsigtede løsninger, der kan blive dyre på langt sigt
• Du får originale dele med de nyeste specifikationer
• Reservedelene er dækket af 1 års reklamationsret

Læs mere her

OVERKOMMELIGE PRISER
Cirka 10-15 % billigere end hvis du købte de samme dele separat.

PRAKTISK & HURTIG
Ingen grund til at bestille individuelle dele – alt pakket i én praktisk kasse.

TRYGHED & SIKKERHED
Alle de nødvendige dele til regelmæssig vedligeholdelse - intet mangler og intet at overse.

Valtra har næsten 200 forskellige Service Kits til forskellige modeller og forskellige typer vedligeholdelse.