Hvis din Valtra-traktor trænger til nye vitale dele, kan der måske være penge at spare ved at anvende renoverede originaldele. Vi kalder dem AGCO Reman, og de er ”så gode som nye”.
Princippet er enkelt. Vi får din defekte enhed, og du modtager en tilsvarende renoveret del. De er totalrenoverede på fabrikken af de samme medarbejdere, der har produceret produkterne til at begynde med. Det er erfarne folk, der ved, hvad de laver!
AGCO anvender kun originale leverandører eller vores egne Reman-specialanlæg og dækker maskiner, der er op til 40 år gamle. Og garantien er som ved en ny enhed – fulde 12 måneder på alle renoverede produkter.
Hvad angår prisen, skal du betale ca. 30 % mindre for en Reman-del end for en ny enhed.

Spørg vores værkfører, hvad der bedst kan betale sig – reparation eller ombytning med en Reman-del. Måske er der penge at spare i forhold til fejlfinding og reparation. Måske kan du både spare penge, tid og irritation og samtidigt få en traktor med en længere levetid.

AGCO Reman udskiftningsdele er fremstillet af brugte enheder, som er indsamlet fra de autoriserede Valtra-forhandlere. På AGCO Reman centeret renses og gennemrenoveres delene med originale delkomponenter. Renovering udføres af produkteksperter med viden og teknisk knowhow, på et anlæg der er konstrueret til formålet. Resultatet er toprenoverede dele med samme funktionalitet og garanti som fabriksnye dele – bare billigere.

Bevar din Valtra traktors høje kvalitet og præstation. Ingen tvivl, ingen fejl, ingen risiko.

Vi kan som din autoriserede Valtra forhandler tilbyde dig en AGCO Reman reparation, der er både hurtig, sikker og ikke mindst økonomisk. AGCO Reman udskiftningsdele er genanvendte, 100% originale dele af samme kvalitet og med specifikationer som var de fabriksnye.

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT OS NU
Kontakt os hvis du ønsker mere information om AGCO Reman, eller læs mere her.

Læs mere her

Kunne du tænke dig en billigere og hurtigere reparationsløsning? Din autoriserede Valtra forhandler kan tilbyde: AGCO Reman – 100 % originale renoverede dele.

Der er flere grunde til, at det kan være fordelagtigt at anvende AGCO Reman ved en reparation i stedet for de traditionelle fabriksnye dele.

VIL DU VIDE MERE? 


Som din autoriserede Valtra forhandler kan vi tilbyde AGCO Reman udskiftningsdele – en økonomisk, sikker og 100 % original løsning.

Ingen tidskrævende adskillelse og identificering af reservedele, ingen ventetid eller lang arbejdsproces for dine montører. Der er et stort udvalg af gearkasser, Powershift- og vendegearkasser tilgængelige og klar til levering. Så du kan med fordel vælge en gearkasse fra AGCO Reman serien.

AGCO Reman er genanvendte, originale enheder, der på alle punkter er i samme kvalitet som fabriksnye. Den eneste forskel er, at de koster mindre. De er 100 % originale og leveres med fuld 12 måneders reklamationsret for ekstra tryghed – også på værkstedsarbejdet.

Kontakt os, hvis du ønsker mere information om AGCO Reman.

Hvorfor løbe risikoen ved en reparation af din defekte reservedel, når din Valtra forhandler kan tilbyde dig en original erstatning til en konkurrencedygtig pris?

En AGCO Reman reparation er hurtigere og bedre fremtidssikret, end en almindelig reparation, da hele delen udskiftes. Andre fordele er hurtig levering, og fuld 12 måneders reklamationsret, på både dele og værkstedstid.