Råstyrke

Når du har behov for power og komfort, anbefaler vi Valtra S-Serie traktorerne. De tilbyder fra 290 til 405 intelligente hk og er suveræne både i marken og på landevejen. Men motorerne gør det ikke alene. Du får f.eks. også glæde af SigmaPower. Når der kræves ekstra kraft til kraftudtaget eller hydraulikken, øger motorens elektroniske styresystem ydelsen med op til 10 % - op til 405 hk på de største traktorer i S-Serien.

AGCO Power 84 AWF-motor

Den driftssikre 84 AWF AGCO Power-motor er nøglen til produktiviteten i S-Serien. Motoren bruger den nyeste AGCO Power SCR-teknologi og overholder Stage 5 emissionstandarden med minimale brændstofomkostninger. Valtra S-Serien har to sekventielle turboladere. Det giver et godt moment ved lave omdrejninger og lave udstødningstemperaturer, hvilket forøger motorens holdbarhed og reducerer vedligeholdelsesomkostninger.Effektiv i marken

Hydraulikydelsen er som standard 205 l/min., bagliften håndterer op til 12 tons, mens frontliften klarer 5 tons, så en Valtra S-Serie kan håndtere alle dine markredskaber. Med QuickSteer, SmartTouch betjening og AGCO’s trinløse AVT-transmission er både produktiviteten og komforten helt i top.


AGCO AVT – Trinløs transmission

AGCO AVT-transmissionen er fremstillet i Tyskland og har været markedsledende i mange år. Den er berømt for sin smidighed og brændstofeffektive transformation af motorkraft til trækkraft – også ved lave motoromdrejninger.

Transmissionen kan indstilles til automatik (mark eller transport) eller manuel.
A: (Mark) 0.03-28 km/h frem, 0.03-16 km/h bak
B: (Transport) 0.03-50 km/h frem, 0.03-38 km/h bak
(Tophastigheden er afhængig af national lovgivning)

Med Valtra kan din traktor nemt få lige så meget personlighed, som du har. Tag en snak med vores sælgere om dine ønsker og krav til din nye traktor, så I sammen kan sammensætte den helt rigtige løsning til dine forhold. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for de tekniske features og den komfort, du ønsker. Målet er, at du får en alsidig og fleksibel partner til dine opgaver, uanset om de skal løses rundt om på din ejendom, i marken, i skoven, på byggepladsen eller andre steder.

Valtra S-Serien har meget at byde på

Klik her og læs mere