Landbruget og dets serviceindustri udvikler sig hurtigt mod færre, større og mere specialiserede enheder. Det smitter naturligvis af på kravene til os som leverandør. Valtec arbejder dedikeret på at imødekomme kundernes forventninger og ønsker, så vi altid vil være deres foretrukne leverandør af Valtra-traktorer til land- og skovbrug, udvalgte redskaber og service.

Vores mission er først og fremmest at sikre alle Valtra-kunder, fra grænsen mod Tyskland og op til en linje fra syd for Århus til syd for Ringkøbing Fjord, bedst mulig service af deres traktorer. Vi vil forene styrken ved nogle regionale kompetencecentre med gode værkstedsfaciliteter med lokale servicepartnere og veludstyrede servicebiler ude hos kunderne. Denne forretningsmodel sikrer kunderne optimal service, og giver os både mulighed for at uddanne specialister og have velforsynede reservedelslagre.

Valtra har gennem årtier høstet anerkendelse som en driftssikker og brugervenlig traktor. De moderne modeller, udstyrspakker og tekniske features tiltrækker kundetyper fra mange forskellige brancher, lige fra den traditionelle landmand til kommuner og højt specialiserede entreprenører. Det giver os en unik mulighed for vækst, og er samtidigt en udfordring, for vores salgs- og serviceteams skal kunne håndtere mange forskellige situationer, ønsker og krav. Den udfordring tager vi imod med åbne arme, for med Valtra og en dedikeret organisation kan vi matche dem alle.

Med ønsket om et godt samarbejde
Jan Garder
Adm. direktør