Valtec Skanderborg blev etableret i 2019, hvor TBS Maskinpower købte aktiviteterne i Skanderborg Maskinforretning A/S, der har rødder tilbage fra 1998. Vores målsætning er at være kundernes foretrukne servicepartner og være deres dynamiske og professionelle leverandør af traktorer, redskaber, småmaskiner og udvalgte forbrugsartikler til den daglige drift.

Vi satser på kvalitetsprodukter med høj brugsværdi og lang levetid. Derfor tilbyder vi mærker som f.eks. ValtraPöttinger, Krampe, Bogballe og Husqvarna, for de leverer produkter, som kunderne får stor glæde af på både kort og lang sigt. I salgsarbejdet har vi fokus på individuel rådgivning. Vi lytter til dine ønsker og behov, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig og dit budget.

Med Valtra tilbyder vi vores kunder et sortiment af brugervenlige og driftssikre traktorer fra 75 til 405 hk. De har i mange år været kendt for deres suveræne levetidsøkonomi og er med en række nyudviklede betjeninger og features nu også blandt de absolut førende mærker med hensyn til betjening, styringer, fjernovervågning og servicekoncepter. Vil du køre fremtiden trygt i møde, er Valtra et sikkert valg.

På servicesiden er vi naturligvis eksperter i Valtra-traktorer og vores andre mærker, men vi servicerer alle vores kundes maskiner til landbruget og den grønne sektor med samme omhyggelighed. Vi bestræber os nemlig på at give vores kunder den bedste service i branchen og prioriterer vores serviceniveau på værkstedsarbejde og levering af reservedele meget højt.

Maskinforretningen har gennem årene opbygget et fundament af høj teknisk viden, service og lokal tilstedeværelse. Det har sikret os mange stabile kunder. De benytter også vores butik, når de mangler småmaskiner, redskaber, arbejdstøj eller hvad de nu ellers har brug for, når de passer deres arbejde eller er aktive i fritiden. Har du ikke tid til at komme forbi, kan du få en Kramp online-konto og handle via nettet.

Vores butik har et bredt sortiment til aktive folk med grønne fingre og jord under neglene. Vores største mærke er Husqvarna som med et stort sortiment af kvalitetsgrej tilfredsstiller kravene om effektivitet fra de professionelle brugere og behovene for brugervenlig kvalitet fra de private kunder. Hos os får du ikke kun produktet, men også seriøs rådgivning i forbindelse med købet og kompetent service efterfølgende.

Valtec Skanderborg er ejet af TBS Maskinpower