Lys, ventilation, fodring, malkning, køling – ja stort set ALT går i stå, når der ikke er strøm til rådighed på en moderne gård. Vi kan stort set intet uden strøm, og driftstabene kan blive store, hvis uheldet er ude, og strømmen forsvinder.

Valtra leverer omkostningseffektive og driftssikre generatorer i 6 modeller fra 60 kVa til 250 kVa baseret på de velkendte AGCO POWER motorer fra Linnavuori, Finland.

Generatorerne leveres med manuel eller automatisk tilslutning og kan som noget unikt også leveres med automatisk synkronisering, så generatorerne kan ”hjælpe” den eksisterende strømforsyning, hvis der er fare for overbelastning.

Ring til din lokale Valtec-sælger for mere info og et godt tilbud på en sikker nødstrømsforsyning.


Der er konstant brug for strøm – både til dagligt og i krisesituationer. Kritiske systemer skal altid være tilsluttet en stabil elforsyning, for i tilfælde af strømafbrydelse kan der opstå skader og tab på få minutter.

Med en VALTRA-generator tilsluttet elnettet på din ejendom kan du sove roligt. Hvis uheldet er ude, overtager den elforsyningen.


Din nødstrømsforsyning skal fungere, når det er nødvendigt. Af samme årsag er Valtra generatorer bygget med komponenter af høj kvalitet og testede løsninger, der har bevist deres pålidelighed gennem årene under krævende vejrforhold i Finland.


En af de store fordele ved nødstrømsforsyninger fra stationære generatorer er, at el-installationen er forberedt til at håndtere en evt. krisesituation. Tryk på knappen, start motoren og tilslut elnettet på din ejendom – eller gør brug af mulighed for at automatisere processen, så den også fungerer, når du ikke selv er hjemme.


AGCO POWER’s pålidelige dieselmotorer er designet til hårde belastninger og krævende forhold. De arbejder dagligt i tusindvis af landbrugstraktorer i arktisk kulde og sydens bagende sol, så man kan roligt sige, at de er testede under realistiske forhold – og har bestået testen.


Når man bygger sin produktion op omkring automatiserede, tekniske processer er der intet valg. Der SKAL være strøm til rådighed – og strømmen skal være af høj kvalitet for at styringer, sensorer osv. arbejder efter hensigten og ikke tager skade. Derfor er ”stand-alone” generatorer ofte et mere sikkert valg end PTO-trukne generatorer.