Valtra har altid været suveræn i skoven. Det skyldes sikkert dens oprindelsessted i det skovrige Finland, men kan også tilskrives Valtra’s vilje til udvikling i henhold til kundernes ønsker.

I Danmark er Valtra også den ”rigtige” skovtraktor for de fleste i branchen. Bygget til udfordrende omgivelser og optimeret til arbejdet i skoven med robuste skovinddækninger og typisk også vendbare Valtra TwinTrac-kabiner.

Hos Valtec har vi raffineret ombygningerne endnu mere, så vi kan integrere kranstyringer og specielle joysticks i betjeningen. Vi kan også integrere kranvognenes drev i traktorernes transmissionsstyring, så de altid er i harmoni og udnytter kræfterne optimalt.

Vi satser ikke på at have en masse forskellige redskaber til skovbruget, men har omhyggeligt udvalgt et program af kvalitetsmærker, som sikrer vores kunder fuldt udbytte af deres investeringer. Vi importerer f.eks. skovkraner og – vogne fra KRONOS, kran- og fældehoveder fra NISULA og sælger også de velkendte flishuggere fra TP LINDANA.

Som noget unikt får vi også fremstillet VALTEC Flisvogne, der typisk tilpasses kundernes individuelle ønsker og behov.


Vores ekspertise og erfaring vedrørende skovtraktorer, specialløsninger og kundetilpassede skovløsninger er betydelig, så hvis du skal have en ny skovtraktor eller et helt maskinsæt til f.eks. fremstilling og udkørsel af flis, bør du altid spørge os, inden du investerer.
Ring til Flemming på 40 50 32 29 og få en løsningsorienteret fagsnak


Hos Valtec i Gravens er vi kendte for vores specialbyggede maskinsæt til skovbrugets professionelle entreprenører. Vi tager udgangspunkt i kundernes behov og finder den rigtige løsning, så produktivitet, komfort og driftssikkerhed bliver optimalt. 

Vores serviceteam kommer i hele Danmark, så kunderne får kompetent service uanset hvor de arbejder.

Her kører et sæt bestående af Valtra S394 med 19 m³ Valtec flisvogn og TP400K HD flishugger.