Enkel og handy

Valtra A4 Serie er den 4. generation af Valtras berømte A-model, der er kendt for sin utroligt høje driftssikkerhed og brugervenlighed. Den starter altid, kan køres af alle og er en ægte allround-traktor, uanset om du har behov for en robust traktor med frontlæsser eller en slider i marken.

Vi har det ligesom de fleste andre. Hvis man vil have noget gjort rigtigt, så skal man gøre det selv. Det er også historien om Valtras A-serie. Valtra har selv designet og udviklet de intelligente chassiser, den robuste transmission og det rummelige førerhus. Og kræfterne kommer fra en driftssikker AGCO Power “Sisu” motor, så du får en ægte Valtra-traktor med A-serien.

Komfort er ikke luksus

Valtras A-serie er udrustet med en rummelig kabine med et lavt støjniveau på kun 75 dB. Komforten er sikret i al slags vejr med godt udsyn og et effektivt varme- og klimaanlæg. Instrumenteringen er tydelig, og betjeningerne placeret logisk grupperet, så alle kan betjene traktorerne uden fejl. Som en lille fiks detalje kan rattet vippes væk via en lille pedal, så man uhindret kan komme til og fra førersædet.
Fås i flere modeller

Valtras A-serie leveres i forskellige hk-klasser fra 75 – 130 hk med enten 3- eller 4-cylindrede motorer. For at sikre optimal udnyttelse af traktorernes power og potentiale er der tre forskellige chassiser.
75, 85 og 95 hk: S-chassis, 3-cylindrede motorer i Compact-serien fra AGCO Power. Akselafstand 2.250. Valtra PowerShuttle-transmission 12 + 12R.
100 og 110 hk: M-chassis, 4-cylindrede motorer i Compact-serien fra AGCO Power. Akselafstand 2.430. Valtra PowerShuttle-transmission 12 + 12R.
120 og 130 hk: L-chassis, 4-cylindrede motorer i Compact-serien fra AGCO Power. Akselafstand 2.500. Valtra PowerShuttle-transmission 12 + 12R.

Fås med fabriksmonterede frontlæssere

Valtra A-Serie fås med fabriksmonterede frontlæssere og ergonomisk designede betjeninger. De originale frontlæssere er en integreret del af traktordesignet, så frontlæsseren forringer ikke traktorens venderadius, og kabinens udformning sikrer uhindret udsyn ved arbejde med frontlæsseren. Hvis man vælger en traktor med High Visibility tagvindue, er udsynet komplet.


Den nye 5. Generation Valtra A sætter nye standarder for klassen. Stadig enkel og driftssikker, men endnu mere effektiv og brugervenlig.

  • 5 hk mere på A105–A135-modeller
  • 2-trins PowerShift (option) på A75–A95-modeller
  • AutoTraction, som kan slås til/fra
  • Hydrauliske dobbeltkredsbremser
  • Ny armlænsbetjening på modeller med gearhåndtag
  • 600 timers serviceintervaller

Valtras A-Serie er berømt for deres høje brugsværdi i forhold til investeringens størrelse. Traktorerne er stærke og kvikke letvægtstraktorer med kompakt opbygning og en god manøvredygtighed. Det gør dem ideelle til de fleste opgaver i landbrug med planteavl og kvægbrug, på gartnerier og stutterier, i skoven og hos kommunen. Kort sagt er Valtra A-Serie det sikre valg for alle, der vil have en driftssikker og brugervenlig traktor med lang levetid.

Valtra A-Serien har meget at byde på

Klik her og læs mere