Vi sælger Valtra-traktorer til hele den grønne sektor lige fra anlægsgartnere til landbruget og ikke mindst skovbruget, hvor Valtec er kendt for sine specialopbyggede skovtraktorer og effektive maskinsæt til f.eks. fremstilling af flis. Vores værksted og lager ligger i Gravens nær Egtved, men vores serviceteam og sælgere arbejder i hele Syd- og Sønderjylland.

Reservedelslageret er placeret i Gravens, men vores servicebiler og servicepartnere har også et udvalg parat, når kunderne har brug for hurtig hjælp. Vores specialister i Gravens kan finde de rigtige reservedele til din Valtra-traktor, uanset hvor ny eller gammel den er.

Vores serviceteam er specialister i Valtra og har den fornødne erfaring til at løse enhver teknisk udfordring, så kunderne hurtigt kan komme videre med deres arbejdsopgaver. Vi kommer dagligt på mange gårde og maskinstationer i området og ude i det professionelle skovbrug, hvor kunderne efterspørger hurtig service på højt fagligt niveau. Vi plejer at sige, at vi kan håndtere alle tekniske udfordringer omkring en Valtra – og du er velkommen til at teste den påstand.

I vores forretning jagter vi ikke et bredt program med utallige mærker. Vi satser på Valtra, enkelte kvalitetsprodukter og på at være rigtig gode til det, vi arbejder med. Vores ambition er at fastholde og udbygge vores position i markedet via dedikeret arbejde, så vores kunder kan regne med os nu og i fremtiden.

Valtec i Gravens er kendt for vores specialopbyggede skovtraktorer, specielle styringer og effektive maskinsæt til f.eks. fremstilling af flis. Vi tør godt kalde os selv for specialister indenfor området, så husk at tage en snak med os, næste gang du skal have nyt maskingrej til arbejdet i skoven – vi kan sikkert også levere den løsning, du ønsker dig. Ring til Flemming Tandrup for en uforpligtende gennemgang.

Gylleudbringning er et vigtigt forretningsområde for mange maskinstationer og et mindst lige så vigtigt emne for mange landmænd, der skal udnytte deres gødningsressourcer bedst muligt. Valtec i Gravens sælger og servicerer de innovative 3- eller 5-hjulede Vervaet specialmaskiner i hele Danmark. Ring på 75 55 42 66 og hør mere om alle fordelene ved Vervaet.

Valtec i Gravens ejes af TBS Maskinpower.