Den grønne sektor

Valtra-traktorer er fleksible allround-traktorer, uanset om de har få eller mange hk. Dertil kommer høj driftssikkerhed, brugervenlig betjening og høj kabinekomfort. Det gør dem velegnede til alle formål – også i den grønne sektor.

Også i den grønne sektor kan nogle af de tekniske features, Valtra oprindeligt har udviklet til landbruget, optimere udnyttelsen af de mange traktorer. Med Valtra Connect og Valtra TaskDoc er det f.eks. nemt at få overblik over traktorflåden, hvis pludselig snefald kræver en ekstra indsats, og kørselslederen kan bedre planlægge, hvornår de enkelte enheder skal tages ud til service

Med afsæt i en driftssikker Valtra-traktor kan vi opbygge din næste traktor, så den matcher lige netop dine behov. Skånsomme dæktyper, ekstra hydraulikudrustning, avancerede GPS-styringer, ISOBUS, kørselsmonitorer med dokumentationsmoduler, ekstra arbejdslys og så videre - vi kan skræddersy en optimal traktor til dine udfordringer, så spørg vores sælgere til råds og få maksimal effektivitet og komfort til alle årets opgaver. 


De fleste aktører i den grønne sektor har et transportbehov, og Krampe har en vognløsning til dem alle. Den tyske vognproducent er blandt verdens førende producenter af kvalitetsvogne. De leverer f.eks. allerede nu alle deres vogne med EU-Typegodkendelse, så kunderne er sikret mod administrativt bøvl, når reglerne implementeres i Danmark. Med papirerne i orden har kundernes brugte vogne selvfølgelig også en høj gensalgspris, hvis den dag kommer.

Krampe leverer en stribe entreprenørvogne med lige sider eller half-pipe kasser. De fås i mange forskellige størrelser og kan udrustes efter individuelle behov. Den tyske vognproducent har også et godt program indenfor kroghejsevogne i alle størrelser, så ring til os, når du vil have styr på dine transporter.

Læs mere om Krampe

I Valtec er vi kendt for at kunne løse skovbrugets behov for specialbyggede traktorer og hele maskinsæt. Vi bygger dem op med Valtra i centrum og anvender de komponenter, redskaber og styringer, der skal til for at fremstille rationelle, driftssikre løsninger. Udover vores egen ekspertise og traktorer fra Valtra anvender vi f.eks. kranløsninger og skovvogne fra finske Kronos, flishuggere fra danske TP Linddana og en stribe andre redskaber, vi køber hjem efter behov.

Hvis du har særlige maskinbehov til pleje af grønne arealer eller andre udfordringer, så kan vi sikkert hjælpe. Vi har f.eks. specialopbygget en række traktorer til Farvandsstyrelsen. De er bygget op til at køre ud i Vesterhavet med/efter redningsbåde! Ring til os, vi sætter en ære i at løse vanskelige udfordringer.

Læs mere om Kronos

Læs mere om TP Linddana

Grønne områder skal i varierende omfang plejes og vedligeholdes. Vi kan levere redskaber til det helt grove arbejde fra finske Kronos, der har en kædeklipper, der kan slå grov vegetation og træagtig opvækst ned til en frisk start. Og vi kan levere Valtra-traktorer med specielt skånsomme dækmonteringer og Bogballe gødningsspredere til parker og golfbaner. Kort sagt – vi har redskaber til mange grønne opgaver.

De fleste Valtra-traktorer kan leveres med Twin Trac vendbar kabine. Det vil sige, at du vender sæde og betjeninger for derefter at køre forlæns baglæns. Styringen foregår via et ekstra rat. Det giver fantastiske muligheder til mange formål. Du kan f.eks. nemt få en baghjulsstyret, selvkørende armklipper med suverænt udsyn. Ring til os. Vi kender mulighederne. 

Læs mere om Bogballe