Hos Valtec samler vi ikke på mærker. Vi har udvalgt nogle få redskabsbrands, som har tradition for høj produktivitet og lang levetid. Mærker, som vi ved, kunderne bliver glade for og får glæde af i mange år fremover.

Hvor Valtec Skanderborg har størst erfaring med markredskaber, er Valtec i Gravens specialister i alt, hvad der har med skoven at gøre. På den måde supplerer vi hinanden og kan levere redskabsløsninger til langt de fleste af dine udfordringer i land- og skovbrug.

Du kan se nogle af vores redskaber ved at følge linkene herunder, men kontakt os, når du har behov for nye redskaber og maskiner, for vi kan skaffe det meste.

Kverneland har sine rødder i Norge, men har i langt over 100 år også været en del af dansk landbrug. Dagens produktprogram består af kvalitetsredskaber til jordbearbejdning, afgrødeetablering og pleje samt indhøstning af græs. Redskaber til ballehåndtering og strømaskiner er også en del af programmet.

Læs mere om Kverneland

Amazone udvikler redskaber efter mottoet ”Større ydelse med mindre arbejdskraft”. Det stemmer overens med vores erfaring, for uanset om du har behov for redskaber til jordbearbejdning, såning, gødskning eller sprøjtning, så lever Amazone op til ambitionerne.

Læs mere om Amazone

De multifunktionelle Hoftrac læssemaskiner og redskabsbærere fra Weidemann er kraftfulde hjælpere til rigtigt mange arbejdsopgaver. Kompakt design, lavt tyngdepunkt, lille venderadius, høj ydelse og individuelle tilpasningsmuligheder er med til at gøre dem populære hos mange kundetyper. 

Læs mere om Weidemann

Med en Baastrupvogn får du rigtigt meget for pengene, uanset om du er på udkig efter en entreprenørvogn, en kornvogn eller en containervogn.  Baastrup Maskinfabrik er over 100 år gammel, men produkterne modsvarer tidens efterspørgsel og kundernes specielle behov.

Læs mere om Baastrup

I vores butik finder du en række kvalitetsredskaber og maskiner til både professionelle og private. Et af vores helt store mærker er Husqvarna. Med mere end 330 års nytænkning og passion leverer Husqvarna skov-, park- og haveprodukter med høj ydeevne, brugervenlighed og optimal sikkerhed.

Læs mere om Husqvarna 

Gyllekørsel kan belaste markerne voldsomt. Vervaet har tænkt innovativt og udviklet en basismaskine med ét forhjul og 2 eller 4 baghjul. Det giver utrolig smidighed og minimal belastning af markerne, så genvæksten kommer hurtigt på græsmarkerne, og på bar jord efterlades et godt, jævnt såbed.

Læs mere om Vervaet

Med over 100 års erfaring med produktion af land- og skovbrugsredskaber har finske KRONOS et solidt fundament for deres produktion af skovvogne, kraner og redskaber. Vi importerer KRONOS og sælger produkterne direkte til kvalitetsbevidste og krævende skovkunder i hele Danmark.

Læs mere om KRONOS

TP Lindana tilbyder et stærkt udvalg af funktionelle og driftssikre flishuggere. Deres kranflishuggere, PTO-flishuggere og mobile flishuggere er effektive, servicevenlige og af ekstrem høj kvalitet. Vi anvender også TP-huggere i vores komplette flissæt sammen med Valtra, Kronos og Valtec Flisvogne

Læs mere om TP-Lindana

Valtec importerer og sælger Nisulas kran- og fældehoveder ud fra vores filosofi om, at kun de bedste produkter kan modstå de hårde belastninger i skoven. Nisulas produkter er designet med omtanke og fremstillet i høj kvalitet, så driftssikkerheden og produktiviteten er optimal.

Læs mere om Nisula

Umiddelbart syner Valtec Flisvogne ikke af meget, men ved nærmere eftersyn afsløres en unik kombination af unikke teknologiske løsninger og robust opbygning. Vognene tilpasses typisk individuelt som en del af et topprofessionelt flissæt, hvor funktionalitet, produktivitet og driftssikkerhed er i fokus.

Læs mere om Valtec Flisvogne

Klik her og læs mere

Klik her og læs mere