Hos Valtec samler vi ikke på mærker. Vi har udvalgt nogle få redskabsbrands, som har tradition for høj produktivitet og lang levetid. Mærker, som vi ved, kunderne bliver glade for og får glæde af i mange år fremover.

Hvor Valtec Skanderborg har størst erfaring med markredskaber, er Valtec i Gravens specialister i alt, hvad der har med skoven at gøre. På den måde supplerer vi hinanden og kan levere redskabsløsninger til langt de fleste af dine udfordringer i land- og skovbrug.

Du kan se nogle af vores redskaber ved at følge linkene herunder, men kontakt os, når du har behov for nye redskaber og maskiner, for vi kan skaffe det meste.


Pöttinger udvikler og producerer kvalitetsredskaber til indhøstning af græs og til jordbearbejdning. 
De innovative redskaber er brugervenlige, effektive og med høj brugsværdi.
Kontakt vores sælgere for en grundig gennemgang af mulighederne, inden du investerer næste gang.

Læs mere om Pöttinger

Alle landmænd og entreprenører har transportbehov - afgrøder, materialer, flis, jord, byggeaffald osv. skal flyttes. Vi forhandler Krampes store vognprogram, så uanset om du mangler landbrugsvogne, entreprenørtrailere, kroghejsevogne eller andet, så kan vi finde en god løsning.
Kontakt vores sælgere i Gravens og find den helt rigtige løsning sammen med dem.

Læs mere om Krampe 

Bogballe har markedets måske største udvalg af lifthængte gødningsspredere – fra helt enkelte løsninger til computerstyrede modeller med gradueret gødskning osv. Har du behov for en sand- eller saltspreder med lang levetid, findes løsningen også hos Bogballe!

Læs mere om Bogballe

Med en Baastrupvogn får du rigtigt meget for pengene, uanset om du er på udkig efter en entreprenørvogn, en kornvogn eller en containervogn.  Baastrup Maskinfabrik er over 100 år gammel, men produkterne modsvarer tidens efterspørgsel og kundernes specielle behov.

Læs mere om Baastrup

I vores butik finder du en række kvalitetsredskaber og maskiner til både professionelle og private. Et af vores helt store mærker er Husqvarna. Med mere end 330 års nytænkning og passion leverer Husqvarna skov-, park- og haveprodukter med høj ydeevne, brugervenlighed og optimal sikkerhed.

Læs mere om Husqvarna 

Gyllekørsel kan belaste markerne voldsomt. Vervaet har tænkt innovativt og udviklet en basismaskine med ét forhjul og 2 eller 4 baghjul. Det giver utrolig smidighed og minimal belastning af markerne, så genvæksten kommer hurtigt på græsmarkerne, og på bar jord efterlades et godt, jævnt såbed.

Læs mere om Vervaet

Med over 100 års erfaring med produktion af land- og skovbrugsredskaber har finske KRONOS et solidt fundament for deres produktion af skovvogne, kraner og redskaber. Vi importerer KRONOS og sælger produkterne direkte til kvalitetsbevidste og krævende skovkunder i hele Danmark.

Læs mere om KRONOS

TP Lindana tilbyder et stærkt udvalg af funktionelle og driftssikre flishuggere. Deres kranflishuggere, PTO-flishuggere og mobile flishuggere er effektive, servicevenlige og af ekstrem høj kvalitet. Vi anvender også TP-huggere i vores komplette flissæt sammen med Valtra, Kronos og Valtec Flisvogne

Læs mere om TP-Lindana

Valtec importerer og sælger Nisulas kran- og fældehoveder ud fra vores filosofi om, at kun de bedste produkter kan modstå de hårde belastninger i skoven. Nisulas produkter er designet med omtanke og fremstillet i høj kvalitet, så driftssikkerheden og produktiviteten er optimal.

Læs mere om Nisula

Umiddelbart syner Valtec Flisvogne ikke af meget, men ved nærmere eftersyn afsløres en unik kombination af unikke teknologiske løsninger og robust opbygning. Vognene tilpasses typisk individuelt som en del af et topprofessionelt flissæt, hvor funktionalitet, produktivitet og driftssikkerhed er i fokus.

Læs mere om Valtec Flisvogne

Klik her og læs mere

Klik her og læs mere