Robust konstruktion, brugervenligt design, gennemtænkte detaljer og lang levetid er blot nogle af fortrinnene ved Krampe. Uanset om du har behov for en volumentrailer med 50 m³ kapacitet, en frakørselsvogn med aflæsserbånd i bunden, en konventionel tipvogn, en stærk kroghejsevogn eller en entreprenørtrailer til hårdt arbejde, kan Krampe levere en suveræn løsning.

Krampe står for tysk kvalitet, når det er allerbedst.

Du finder en hurtig oversigt over produktprogrammet her, men er selvfølgelig også velkommen til at ringe til vores sælgere for at få en fagsnak om de mange muligheder.

En vogn skal være sikker at køre med – både i marken og på offentlig vej. EU har strammet kravene til vogn- og redskabsbremser, men i Danmark kommer de først for alvor i 2022. Hos Krampe er dobbelte bremser allerede standard, så du kan trygt købe en ny vogn nu og være sikker på, at den matcher fremtidens krav! Alle nye Krampevogne er EU-typegodkendte.

Vognene skal også være behagelige at køre med, uanset om det ”bumper” på markvejen eller går stærkt på landevejen. Her er Krampe også i særklasse, for med affjedring er den behagelig at køre med, uanset om den er fyldt eller tom, og lastafhængige luftbremser fuldender komforten.