Med over 100 års erfaring med produktion af land- og skovbrugsredskaber har finske KRONOS et solidt fundament for deres produktion af skovvogne, kraner og redskaber. Men KRONOS er meget mere end solide, robuste kraner af høj kvalitet og udkørselsvogne fremstillet af det bedste stål og med hydrauliske komponenter fra verdens førende leverandører. Alle detaljer og komponenter er optimeret til perfektion, så den finske producent regnes for at være en af verdens absolut førende indenfor sit felt med innovative løsninger, suveræn teknologi og brugervenlige betjeninger.

Hos Valtec har vi flere gange med succes anvendt KRONOS-vogne som udgangspunkt for at opbygge kundespecifikke udkørselsvogne eller helt unikke løsninger til specialopgaver i skoven. Hvis du har et akut behov for at løse en opgave eller bare en god ide, der kræver teknisk ekspertise for at blive omsat til virkelighed, så ring til os. Vi har bygget mange vogne og specialløsninger til skovbruget – og vil meget gerne prøve kræfter med nye udfordringer.

KRONOS udvikler til stadighed deres skovkraner for at sikre maksimal produktivitet, brugervenlighed og holdbarhed. I løbet af 2021 overføres en del af teknologien fra deres store kranserier til de mindre modeller. For eksempel er alle kranserier større en 4000-serien nu en del af Gripto-konceptet – det vil sige endnu hurtigere, endnu mindre energikrævende, øget præcision og hydraulikslangerne er fremført på en måde, så de er endnu bedre beskyttede mod skovens udfordringer.

Samtidigt med den generelle opdatering og forbedring er der en række ekstra udstyrmuligheder at tage stilling til. En af dem, KRONO’s fremhæver, er Smart Stabilizer Control – SSC – hvilket er en semiautomatisk kontrol af støttebenene, så chaufføren ikke behøver have fokus på deres korrekte positionering. Et dobbeltklik på joysticket er nok, så klarer KRONOs SSC resten.