Vi sælger Valtra og få andre kvalitetsmærker. De er fremstillet af kvalitetskomponenter for at sikre maksimal produktivitet, driftssikkerhed og lang levetid. Det er derfor vigtigt, at du også anvender originale service- og reservedele til den løbende vedligeholdelse og reparationer.

Vi har velforsynede reservedelslagre i såvel Gravens som Skanderborg, og vores reservedelsspecialister sørger for, at du får de helt rigtige dele til dine traktorer, maskiner og redskaber. De hjælper dig også, når der skal findes frem til stumper til gamle og udgåede modeller – Er der nogen, der kan finde frem til sjældne stumper, så er det dem!

Du får efter vores mening den bedste og sikreste service ved at lade vores specialister foretage den løbende service. Det giver maksimal tryghed, og der opstår ikke diskussioner om evt. garantidækning osv. Nogle af vores kunder foretrækker imidlertid selv at udføre løbende skift af oliefiltre osv. Til dem har Valtra samlet nogle servicekit. Så er du sikker på at huske det hele.