Vi sælger Valtra og få andre kvalitetsmærker. De er fremstillet af kvalitetskomponenter for at sikre maksimal produktivitet, driftssikkerhed og lang levetid. Det er derfor vigtigt, at du også anvender originale service- og reservedele til den løbende vedligeholdelse og reparationer.

Vi har velforsynede reservedelslagre i såvel Gravens som Skanderborg, og vores reservedelsspecialister sørger for, at du får de helt rigtige dele til dine traktorer, maskiner og redskaber. De hjælper dig også, når der skal findes frem til stumper til gamle og udgåede modeller – Er der nogen, der kan finde frem til sjældne stumper, så er det dem!

Du får efter vores mening den bedste og sikreste service ved at lade vores specialister foretage den løbende service. Det giver maksimal tryghed, og der opstår ikke diskussioner om evt. garantidækning osv. Nogle af vores kunder foretrækker imidlertid selv at udføre løbende skift af oliefiltre osv. Til dem har Valtra samlet nogle servicekit. Så er du sikker på at huske det hele.


Et godt kabinemiljø kræver sit filter

Luften omkring din maskine kan indeholde mange partikler, du ikke ønsker at indånde i løbet af arbejdsdagen: Pesticider, svampesporer, bakterier, pollen, støv og andre urenheder.

Heldigvis kan kabinefiltre af god kvalitet holde luften inde i kabinen ren, så du undgår, at skadelige partikler kommer ind udefra og ned i dine lunger. Det kræver dog regelmæssig udskiftning af kabinefiltrene, hvis de skal gøre deres arbejde ordentligt.

Vil du være sikker på kvaliteten af dit monterede kabinefilter, bør du kun bruge de originale filtre fra AGCO Parts, som er produceret til din Valtra maskine og derfor passer perfekt.

Læs mere


 

Med originale AGCO Parts komfortdele til kabinen får du garanti for de bedste produkter til din valtra. Det er kvalitetsprodukter, der hjælper dig til at holde din kabine i god stand og sikre et godt arbejdsmiljø for dig selv og din maskinfører, så arbejdsdagen bliver behageligere.

Kontakt vores butiks- og reservedelsteam for at høre om de mange muligheder.